Avantaje

Vânzări

aliatokazii.ro este o platform─â care vine ├«n ├«nt├ómpinarea cererii din ce ├«n ce mai mare de pe pia╚Ťa ma╚Öinilor noi ╚Öi second hand. Platforma aliatokazii.ro este administrat─â ╚Öi pus─â la dispozi╚Ťia voastr─â de c─âtre compania Aliat Auto. Cu o experien╚Ť─â de peste 15 ani ├«n domeniu, Aliat este dealer regional al m─ârcilor Mercedes-Benz ╚Öi Land Rover ╚Öi este autorizat─â s─â desf─â╚Öoare activit─â╚Ťi complete de service pentru m─ârcile Mercedes-Benz (autoturisme ╚Öi vehicule comerciale), Land Rover, Volkswagen (autoturisme ╚Öi vehicule comerciale) ╚Öi Fiat (vehicule comerciale). aliatokazii.ro ├«╚Ťi prezint─â cele mai bune oferte din momentul acces─ârii platformei, ├«ntr-o form─â extrem de simpl─â. Ofetrele noastre sunt, ├«n general, ascunse site-urilor de specialitate sau v├ónz─âtorilor din pia╚Ť─â ╚Öi provin, ├«n marea lor majoritate, din surse garantate. Pre╚Ťurile afi╚Öate pe site sunt, de la caz la caz, negociabile, consultan╚Ťii no╚Ötri de v├ónz─âri fiind abilita╚Ťi s─â v─â ofere solu╚Ťii flexibile pentru achizi╚Ťionarea modelului ales. Mai mult, dac─â marca sau modelul dorite nu se reg─âsesc ├«n nici una dintre ofertele aliatokazii.ro, ne pute╚Ťi contacta pentru a v─â ajuta ├«n acest sens.

Financiar

Nu dispui de ├«ntreaga sum─â necesar─â achizi╚Ťion─ârii unuia dintre autoturismele vizualizate pe site? Consultan╚Ťii aliatokazii.ro ├«╚Ťi stau la dispozi╚Ťie pentru o discu╚Ťie legat─â de acest aspect. Avem posibilitatea s─â-╚Ťi oferim ╚Öi s─â-╚Ťi facilit─âm solu╚Ťii financiare dintre cele mai avantajoase pe pia╚Ťa de profil din Rom├ónia. Contacteaz─â-ne ╚Öi hai s─â vedem ce putem face pentru a-╚Ťi aduce ├«n fa╚Ťa casei ma╚Öina pe care ╚Ťi-o dore╚Öti.

Buy-back

Ai deja o ma╚Öin─â ╚Öi dore╚Öti s─â ├«╚Ťi achizi╚Ťionezi o alta, descoperit─â pe aliatokazii.ro? ├Ä╚Ťi oferim posibilitatea de a o evalua corect pe cea veche ╚Öi de a-i stabili un pre╚Ť de buy-back, ├«n func╚Ťie de anul de fabrica╚Ťie, dot─âri, starea general─â a ma╚Öinii ╚Öi starea ei tehnic─â. Cifra rezultat─â ├«n urma evalu─ârii se poate consitui ├«n parte a sumei pe care urmeaz─â s─â o pl─âte╚Öti pentru noua ma╚Öin─â, dac─â aceasta face parte din oferta aliatokazii.ro.

Tractare gratuit─â

Micile accidente tehnice sau cele din traffic sunt inerente. Devenind client Aliat prin achizi╚Ťionarea unui autoturism de pe aliatokazii.ro, beneficiezi de serviciul nostru de tractare gratuit─â 24/7. Ma╚Öina ta va fi transportat─â gratuit, de oriunde din limita geografic─â a jude╚Ťului Mure╚Ö, p├ón─â la service-ul Aliat din T├«rgu-Mure╚Ö. ├Än cel mai scurt timp ea va fi luat─â ├«n eviden╚Ť─â de c─âtre speciali╚Ötii din service-ul nostru ╚Öi ╚Ťi se va oferi cea mai bun─â solu╚Ťie pentru remedierea defectelor ap─ârute. Odat─â agreat─â aceast─â solu╚Ťie, automobilul va intra ├«n repara╚Ťii, ├«n unitatea noastr─â specializat─â. Vei beneficia, astfel, de ├«ntreaga palet─â de oferte ╚Öi beneficii puse la dispozi╚Ťie de c─âtre service-ul Aliat.

Service

Ca parte a companiei Aliat, platforma aliatokazii.ro ├«╚Ťi ofer─â acces, dup─â achizi╚Ťionarea unei ma╚Öini, la ├«ntreaga gam─â de servicii ╚Öi avantaje puse la dispozi╚Ťie de unit─â╚Ťile noastre Service. Indiferent de marc─â, dar ├«n special pentru modelele Mercedes-Benz, Land Rover ╚Öi Volkswagen, o s─â g─âsim cea mai eficient─â solu╚Ťie pentru problemele ma╚Öinii tale. Iar aici nu ne referim doar la experien╚Ťa adunat─â de speciali╚Ötii no╚Ötri ├«n 15 ani de activitate, ci ╚Öi la cele mai bune oferte de pre╚Ť pentru piese de origine. Profesionalismul echipei din service, coroborat cu agilitatea ╚Öi cuno╚Ötin╚Ťele oamenilor din departamentul de achizi╚Ťii vor g─âsi ├«ntotdeauna variantele financiare ideale pentru piesele ╚Öi repara╚Ťiile de care are nevoie ma╚Öina ta.